KOKONAISURAKKATARJOUS

1.10.2018 14.34

Ruoveden seurakunta pyytää tarjoukset Ruoveden seurakunnan hautojen kaivuusta ja hautausmaiden sekä hoitohautojen hoidosta. Tarjous ajalta 1.1.2019 – 31.12.2022 kokonaistarjouksena.

Sopimus tehdään kokonaisurakasta neljäksi vuodeksi 1.1.2019 alkaen. Urakka sidotaan maanrakennusindeksiin konetyön osalta.

Tarjouksen valintaperusteena on kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Vertailuperusteet ja kokonaisurakan kohteet ja lisätiedot on mainittu hankintailmoituksessa:

KOKONAISURAKKATARJOUSPYYNTÖ (pdf)

Urakkatarjouksen tekijän on esitettävä myös erillinen aikaveloituspyyntö mahdollisista ns. suntion tehtävistä ja muista erikseen sovittavista lisätöistä sis. miestyö ja konetyö. Lisätyötä on esim. suntion vapaapäivien tuuraus kirkon kiinteistöjen ulkotöiden osalta. Urakkatarjous tulee antaa suomenkielisenä.

Urakkatarjouksen jättävien tulee tutustua etukäteen seurakunnan hautausmaihin ja kiinteistöihin. Tarjouksen tekijän on sovittava aika etukäteen hautausmaiden osalta seurakuntapuutarhuri

Tiina Raution (tiina.rautio@evl.fi) p. 040 – 804 9563.  Kiinteistöjen osalta asiasta vastaa seurakuntamestari Toni Rantanen (toni.rantanen@evl.fi) p. 040 804 9566.

Hankkeesta tehdään hankintalain mukainen hankintailmoitus (HILMA) 14.9.2018.

Urakkatarjoukset tulee toimittaa Ruoveden seurakunnalle 18.10.2018 klo 15 mennessä.

Seurakunta pidättää oikeuden hyväksyä yhden tai olla hyväksymättä yhtään tarjousta.

RUOVEDEN SEURAKUNTA

TALOUSTOIMISTO