Kirkkotie 1 , 34600 Ruovesi

Kirkkoon sopii 1100 henkilöä.

Varaukset kirkkoherranvirastosta aukioloaikana.

Ruoveden kirkko on rakennettu vuosina 1777-1778 ja otettu käyttöön 25. elokuuta 1778.

Kirkon on suunnitellut Matti Åkerblom ja hän on itse toiminut rakennusmestarina kirkkoa rakennettaessa.

Kirkossa on Kangasalan urkutehtaan 28-äänikertaiset urut vuodelta 1968 ja toiset 6-äänikertaiset urut vuodelta 1969.

Alttaritaulu on Bernhard Reinholdin maalama taulu "Kristuksen kirkastuminen" Taulu on ostettu Pariisista 1800-luvulla.

Kirkkotie 1, 34600 Ruovesi

Helatorstai "Korotettu Herra"

Kun koronarajoitukset nyt ovat lieventyneet, ovat seurakuntalaiset tervetulleita mukaan jumalanpalvelukseen!

Jumalanpalvelus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä seurakunnan verkkosivujen kautta.

Kirkkotie 1, 34600 Ruovesi

6.sunnuntai pääsiäisestä "Pyhän Hengen odotus"
Kaatuneitten muistopäivä. Seppeleen lasku sankarihaudalle jumalanpalveluksen jälkeen.