Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän sydän ja keskus. Siellä ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen. Matteuksen evankeliumissa Jeesus lupaa: ”sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." (Mt. 18:20)

Huom!

Yleiset kokoontumiset, joihin mm. jumalanpalvelukset lasketaan, ovat nyt toistaiseksi tauolla Ruoveden seurakunnassa. Jumalanpalveluksiin pääset osallistumaan netin välityksellä. Linkki löytyy "tapahtumat" sivulta, kyseisen päivän jumalanpalveluksen kohdalta.

Seurakunnan kokoontuminen yhteen Jeesuksen nimessä vahvistaa ja rohkaisee sen jäseniä eri elämäntilanteissa.

Olet tervetullut seurakuntamme jumalanpalveluksiin, joita pidetään Ruoveden

Sofia Magdalenan kirkossa, Kirkkotie 1, Seurakuntakeskus Aatoksessa Honkalantie 8 ja Muroleen kirkossa, Muroleentie 740.

Tarkemmat tiedot tapahtumat -sivulla.

Sisäkuva Ruoveden kirkosta