Virkatodistus

Virkatodistuksia on eri tyyppisiä:

• henkilökohtaiset tiedot sisältävä todistus
  • Vanhempien ja lasten tiedot sisältävä todistus
  • Sukuselvitysmuotoinen virkatodistus, joka on sisällöltään laajempi sisältäen muuttotiedot sekä maininnat päähenkilön perheestä ja lapsista.

Ruoveden seurakunnan jäsenet tai entiset jäsenet voivat tilata virkatodistuksen tai sukuselvityksen siltä ajalta, kun he ovat olleet kirjoissa Ruoveden seurakunnassa.

Virkatodistuksen  tilaaminen

Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset verkossa

Virkatodistus - Tampereen aluekeskusrekisteri (akrtampere.fi)

Virkatodistus (tilaavirkatodistus.fi)

Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Puhelimitse palveluaika on arkisin klo 9.00-15.00, keskusrekisteri.tampere (at) evl.fi, p. 03 2190 700.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu arkisin klo 9-15, Näsilinnankatu 26, Tampere, katutaso.

Virkatodistusten toimitusajat:

Virkatodistus henkilökohtaisilla tiedoilla (ns. elää-todistus) voidaan toimittaa heti.

Sukuselvityksen toimitusaika on maksimissaan 2 viikkoa tilauksesta.

Virkatodistuksen saa myös ulkomaan viranomaista varten monikielisellä lomakkeella (suomi, ruotsi, englanti, saksa ja ranska)

Sukututkimus toimitetaan asiakkaalle kahden-kolmen kuukauden sisällä tilauksesta. Mikäli kuulut SSHY (Suomen sukuhistoriallinen yhdistys ry), sinulla on mahdollisuus itsenäisesti tutkia seurakuntien digitoitua materiaalia  kotikoneeltasi. Tämä vaatii siis yhdistyksen jäsenyyden.

Sukuselvityksiä ei saa käytää sukututkimuksiin.

Sukuselvityksen tilaaminen vainajasta perunkirjoitusta varten:
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat ovat ottaneet käyttöön kirkon yhteisen jäsenrekisterin. Jäsenrekisterissä on seurakunnan jäsenen perhesuhdetiedot (avioliitot, lapset, vanhemmat). Nämä tiedot vastaavat väestötietojärjestelmän tietoja.