Nuorille

Nuoret

Jossain vaiheessa vaan alkaa tajuta, miten paljon elämä on omia tekoja ja valintoja. Omien rajojen ja mahdollisuuksien löytäminen on hienoa. Aina sitä ei tee täysin tyylipuhtaasti, mutta säheltäminenkin kuuluu elämään.

Nuorisotyön tavoitteena on tukea nuoren hengellistä kasvua ja auttaa löytämään oma paikka seurakunnassa. Pyrimme matalankynnyksen toimintaan, jossa nuoria ei erotella. Uskonelämän hoitaminen tuodaan luontaiseksi osaksi nuoren elämää.

Seurakunnan nuorisotyöntekijä tekee töitä nuorille. Jos kaipaat kuulijaa ja keskustelijaa, voit ottaa yhteyttä vt.nuorisotyönohjaaja Jaana Pohjaan puh.044 75 03 631 tai snäpissä; jjaana85_ohjus.

Tietoja minusta; Olen Jaana nuorisotyönohjaaja Mänttä-Vilppulan srk ja Ruoveden srk osa-aikaisena. Asustelen Mäntässä perheeni kanssa. Vapaa-ajalla tykkään käydä kävelemässä, juoksemassa, pilkillä ja touhuta perheeni kanssa.

Mänttä-Vilppulan srk työhöni kuuluu varhaisnuorisotyö (kerhot,leirit, 10-synttärit, kouluyhteistyö, partiotyö, rippikoulu, isoskoulutus ja rippikoulutyö. Ruovedellä koko työkenttä. t. Jaana

Tervetuloa mukaan toimintaan!