Tytöt ja pojat (1. - 6. lk)

Seurakunnan luisteluvuorot jäähallilla päättyvät 1.1.2020!

Seurakuntaneuvosto on tehnyt päätöksen lopettaa yleinen luisteluvuoro kustannussyistä. Seurakunta tukee kuitenkin edelleen taloudellisesti RuoSkan toimintaa. Säästötavoitteet vaikuttavat henkilöstön osa-aikaistamisen lisäksi myös toiminnalliseen puoleen, joten tämä on välttämätön toimi budjetin noudattamiseksi.

Seurakunnan sählykerhot jatkavat toimintaansa maanantaina 13.1. Yhtenäiskoulun Oivansalissa. Pyydämme huomioimaan muuttuneet salivuorot.

Maanantaisin

klo 16-17           1-2 luokkalaiset

Tiistaisin

klo 16.30-17.30 5-6 luokkalaiset

klo 17.30-18.30 3-4 luokkalaiset

Seurakunnan Kamukerho on 1. - 2. luokkalaisille tarkoitettu kerho jota pitää seurakunnan nuorisotyönohjaaja Jokke Turunen ja lastenohjaaja Sanna-Kaisa Nieminen. Kerhossa on säännöt, joita jokaisen kerholaisen täytyy noudattaa. Kamukerho toimii seurakuntatalon tiloissa  torstaisin klo 14.00-15.30.

Kerhopäiviä kevätkaudella on seuraavasti: