Apua ja tukea kotiseurakunnasta

Voit ottaa yhteyttä seurakuntamme hengellistä työtä tekeviin, kun kaipaat kuuntelijaa, hengellistä tukea tai asioiden järjestelyapua.

Keskustelut ovat luottamuksellisia. Korona-aikana voit keskustella kanssamme pääosin puhelimitse tai sähköpostitse, osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Sinua palvelevat:

Tero Matilainen, kirkkoherra puh. 040 804 9579

Ville Vauhkonen, seurakuntapastori puh. 040 804 9577

Jokke Turunen, nuorisotyönohjaaja puh. 040 804 9575

Auli Nummenmaa, diakonissa puh. 040 804 9574, myös EU-elintarvikejakelu

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan seurakuntamme jumalanpalveluksiin verkon kautta, kuuntelemaan työntekijöidemme päivätervehdyksiä seurakunnan YuoTube -kanavalla ja ottamaan tarvittaessa puhelimitse yhteyttä erityisessä päivystysvuorossa olevaan työntekijäämme. Näihin kaikkiin on linkki seurakuntamme verkkosivuilla https://www.ruovedenseurakunta.fi/.

Voit tarvittaessa tulla hiljentymään sunnuntaisin Sofia Magdalenan kirkkoon klo 11-13, jolloin paikalla on myös pappi tai muu seurakunnan työntekijä. Tilaisuus ei ole tarkoitettu korona-ajan riskiryhmäläisille, muutenkin kohtaamisissa noudatamme turvaetäisyyksiä.

Apua suruun