Ansanmaa

RUOVEDEN SEURAKUNTA laittaa avoimeen myyntiin määräalaisen metsämaa-alueen.

Pyynikkilä, 702-411-1-40 Ansanmaa n. 5,5 ha.

Tarjoukset on jätettävä suljetussa kuoressa, jossa merkintä tarjous, osoitteella: Ruoveden seurakunta, Taloustoimisto, Honkalantie 8, 34600  RUOVESI

tai sähköpostilla ruovesi.taloustoimisto@evl.fi.

Tarjoukset tulee jättää pe 9.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Seurakunta pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä kaikki tehdyt tarjoukset.

LIITTEENÄ OLEVA ARVIO ON MUUTETTU VASTAAMAAN N. 5,5 HA

Ansanmaa 5,5 ha arvio.pdf

Unelmien rantatontit

19.2.2018 14.57

Haaveiletko sinäkin omasta rantaidyllistä? Ruoveden seurakunta myy nyt ainutlaatuisia rantatontteja keskeltä parasta Pirkanmaata. Lähimpänä sijaitsevat Ruoveden palvelut, ja Tampereellekin on vain tunnin ajomatka.

Tontit tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisten suunnitelmien toteuttamiseen. Osa on kaavoitettu vapaa-ajankäyttöön, mutta moni soveltuu omakotirakentamiseen. Näsivesistön varrella sijaitsevilta tonteilta veneilijälle avautuvat vesireitit aina Tampereelle ja Virroille asti. Valittavana on niin jylhiä kalliorantoja kuin rauhallisia metsätontteja sieni- ja marjamaastoineen.

Varaa esittely ja tee unelmistasi totta. Ruoveden rannat odottavat sinua!