Tule mukaan!

Ruoveden seurakunnassa toimii päiväkerhot 3-6 vuotiaille ja perhekerho kaiken ikäisille lapsille aikuisen seurassa.

Kerhotyö on kasteopetusta. Kerhotyön tehtävänä on tukea vanhempia lastensa kristillisessä kasvatuksessa sekä kannustaa perheitä osallistumaan seurakunnan toimintaan.

Seurakunnassa järjestetään perhekirkkoja, jotka useimmiten pidetään seurakuntakeskuksessa.

Näiden lisäksi tarjolla on erilaisia lasten ja lapsiperheiden tapahtumia yhteistyössä muiden tahojen kanssa.

kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntatalolla (Honkalantie 8).

Kerho alkaa klo 10 ja päättyy 12:00.

Mukaan voivat tulla kaikki alle kouluikäiset lapset, vanhempien, isovanhempien tai vaikka kummien kanssa.

Perhekerhossa tutustutaan kirkkovuoteen, toisiin perheisiin, leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Kerhossa on yhteinen eväshetki.