Hei

Olet muuttanut Ruovedelle ja samalla liittynyt Ruoveden seurakunnan jäseneksi. Tervetuloa osaksi seurakuntaamme! Seurakunta ei ole vain seurakunnan työntekijät tai luottamushenkilöt, vaan noin 3800 jäsentämme. Olet yksi meistä!

Haluamme kulkea kanssasi silloin, kun kenkä puristaa – myös silloin kun askel on kevyt. Ihmisen elämässä on myötä- ja vastamäkeä sekä tasaista taipaletta. Kaiken elämän perustaksi sopii parhaiten ikiaikojen Jumala. Ehkä Hän on jo keskeisessä osassa elämässäsi. Jos ei, niin Hänet voi löytää.

Ruoveden seurakunnan keskeinen olemus ja tehtävä on elää todeksi Jumalan valtakuntaa Ruovedellä tässä ajassa. Sitä me teemme monin eri tavoin. Olet tervetullut jumalanpalveluksiin ja kaikkeen toimintaan. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja olet lämpimästi tervetullut mukaan! Voit tulla yhdessä tekemään tai vain olemaan.

Diakoniatyö, lähimmäisen auttamisen työ on yksi keskeinen seurakunnan toimintamuoto. Erityisesti siihen kutsun mukaan myös sinua. Voit tehdä diakoniatyötä omassa naapurustossasi tai kontaktiesi kautta. Halutessasi olet lämpimästi tervetullut myös vapaaehtoiseksi tekijäksi seurakunnan diakoniatyön tai muiden työalojen pariin.

Ole rohkeasti yhteydessä, tai nykäise hihasta.

Ilmoitamme toiminnastamme viikoittain Ruovesi-lehdessä sekä internetissä www.ruovedenseurakunta.fi

Olemme myös facebookissa!