Adventin aika alkoi uutisilla rajoitustoiminen kiristymisestä Pirkanmaalla.

11.6.2020 16.16

Ruoveden seurakunnan kokoavassa toiminnassa tilanne aiheuttaa seuraavia muutoksia:

Kaikki kokoava toiminta sekä sisä- että ulkotiloissa keskeytetään maanantaista 30.11. alkaen. On tärkeää huomata että annettu ohjeistus ei tee eroa ulko- ja sisätilojen välillä, vaan toiminnan keskeyttäminen koskee kaikkia tilaisuuksia. Pienryhmien ja piirien syksyn toimintakausi on nyt päättynyt. Tämä koskee myös kuoroja.

Jumalanpalvelukset toimitetaan kirkossa ilman läsnäolevaa seurakuntaa, ellei paikasta ole erikseen muuta sovittu. Palvelukset lähetetään suorina verkkolähetyksinä eli striimauksina. Jumalanpalveluksissa on kuitenkin mahdollista käyttää tarpeen mukaan avustajia 10 henkilön ylärajaan asti. Esimerkiksi itsenäisyyspäivänä paikalla voivat olla lippujen kantajat ja seppeleiden laskijat.

Kirkolliset toimitukset toimitetaan vain kirkossa 10 henkilön ylärajaa noudattaen. Jos hautajaisissa jokin aivan lähimmistä omaisista uhkaisi jäädä ulos saattoväestä henkilömäärärajoituksen vuoksi, voidaan hänen kohdallaan joustaa em. rajoituksesta.

Varhaiskasvatuksen päiväkerhojen toiminta jatkuu tämänhetkisen tiedon mukaan yhteistyössä Oriveden seurakunnan kanssa tämän toimintakauden loppuun saakka.

Virastopalvelut suljettu 21.12.2020 - 3.1.2021 välisen ajan.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto palvelevat toistaiseksi edelleen vain puhelimitse ja sähköpostilla.