Ansanmaa

RUOVEDEN SEURAKUNTA laittaa avoimeen myyntiin määräalaisen metsämaa-alueen.

Pyynikkilä, 702-411-1-40 Ansanmaa n. 5,5 ha.

Tarjoukset on jätettävä suljetussa kuoressa, jossa merkintä tarjous, osoitteella: Ruoveden seurakunta, Taloustoimisto, Honkalantie 8, 34600  RUOVESI

tai sähköpostilla ruovesi.taloustoimisto@evl.fi.

Tarjoukset tulee jättää pe 9.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Seurakunta pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä kaikki tehdyt tarjoukset.

LIITTEENÄ OLEVA ARVIO ON MUUTETTU VASTAAMAAN N. 5,5 HA

Ansanmaa 5,5 ha arvio.pdf

Uutislistaukseen

Ruoveden seurakunta palvelee verkossa ja puhelimitse koronavirustilanteen vuoksi. Katso ajankohtaiset tiedot tästä päivitettävästä uutisesta.

19.3.2020 12.57

Ruoveden seurakunta pyrkii omalta osaltaan rajoittamaan koronaviruksen leviämistä perumalla kaikki tilaisuudet ja kokoontumiset ajalla 13.3. - 31.5.2020. Muutosten pohjana ovat myös Kirkkohallituksen 12.3. antamat ohjeet, maan hallituksen 16.3. asettamat rajoitteet sekä piispojen 16.3. antamat ohjeet.

Ruoveden seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin perustehtävästään: Jumalanpalveluksista, kirkollisista toimituksista, diakoniasta ja sielunhoidosta. Jumalanpalvelukset lähetetään verkossa sunnuntaisin klo 10. Seurakuntatyö siirtyy myös muilta osin verkkoon mahdollisuuksien mukaan.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto on suljettu henkilökohtaiselta asioinnilta, mutta työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköisten viestimien kautta.

Kirkko on auki sunnuntaisin klo 11 - 13 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki.

Hautaan siunaamiset toimitetaan haudalla. Kirkollisissa toimituksissa läsnä olevan seurakunnan koko rajataan 10 henkilöön, mukaan lukien seurakunnan työntekijät. Muistotilaisuuksia ei järjestetä seurakunnan tiloissa lainkaan.

Kasteet ja vihkimiset voidaan siirtää myöhempään ajankohtaan. Papit ja kanttorit eivät osallistu toimitusten jälkeisiin juhliin kuten mahdollisiin kodeissa järjestettäviin muistotilaisuuksiin. Seurakuntalaisia rohkaistaan lähettämään kirkolliset toimitukset älypuhelimiensa välityksellä niille läheisille, jotka eivät henkilömäärärajoituksen tai sairauden vuoksi voi olla henkilökohtaisesti läsnä tilaisuudessa.

Samalla kun suojaamme ja suojaudumme tartunnoilta, olemme seurakunnan olemuksen mukaisesti ihmisten tukena, välitämme hyvää sanomaa ja rukoilemme alueemme asukkaiden puolesta.

Mahdollisista muutoksista ilmoitamme myös verkkosivuillamme www.ruovedenseurakunta.fi ja facebook -sivullamme.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Tero Matilainen, p. 044 804 9579 tai tero.matilainen@evl.fi