Seurakuntavaalit 2022 -yleisötilaisuus

Seurakuntakeskus Aatos

Seurakuntavaaleissa valittavat luottamushenkilöt päättävät monista keskeisistä seurakunnan asioista, esimerkiksi seurakunnan kirkollisveroprosentista, talousarvioista, monista työntekijävalinnoista ja tilojen käytöstä. Ruoveden seurakunta kutsuu kaikki luottamushenkilön tehtävistä kiinnostuneet jäsenensä vapaamuotoiseen keskustelutilaisuuteen, Aatoksessa torstaina klo 18-19. Tule ja kysele, vastaamma mielellämme vaaleihin, ehdokkuuteen ja seurakunnan asioihin liittyviin kysymyksiin.

Kuka täällä päättää asioista? Tämän kysymyksen on moni kuullut. Tule ja ota selvää yhdessä, keskustellaan ja jutellaan.
Ruoveden seurakunta kutsuu kaikki luottamushenkilön tehtävistä kiinnostuneet jäsenensä vapaamuotoiseen keskustelutilaisuuteen Aatoksessa torstaina klo 18-19. Seurakuntavaaleissa valittavat luottamushenkilöt päättävät monista keskeisistä seurakunnan asioista, esimerkiksi seurakunnan kirkollisveroprosentista, talousarvioista, monista työntekijävalinnoista ja tilojen käytöstä. Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, jäsenyys riittää. Kirkkoon liittymisen tulee olla rekisteröity 15.8.2022 mennessä. Ehdokkaaksi soveltuu henkilö, joka täyttää 18 vuotta viimeistään 20.11.2022 ja on konfirmoitu kirkon jäsen. Ehdokasasettelu päättyy 15.9.2022.
Terveisin, Janne Rauhala 040 804 9575

• Nuorille Nuorille