Kynttilänpäivä, "Kristus, Jumalan kirkkauden säteily", Yhteisvastuukeräyksen avaus.

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Se kuvataan ja on katsottavissa suorana lähetyksenä seurakunnan verkkosivujen kautta.
Kirkko avoinna ehtoollisella kävijöitä varten klo 11-12.30.

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.