Majataloilta

majataloilta

Sofia Magdalenan kirkossa

Musiikkivieraana duo Eve&Ossi

"Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan.
Eteläpohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Duo julkaisi ensimmäisen levynsä, pienieleisistä virsisovituksista koostuvan Virren sävelillä -albumin, kesällä 2015. Sen jälkeen pari on keskittynyt oman musiikin tekemiseen. Marraskuussa 2016 valmistui Toisen silmin -niminen kakkosalbumi ja lokakuussa 2018 kolmas pitkäsoitto, Yksi niistä.

Even & Ossin laulut puhuvat tuorein sanankääntein, rehellisesti ja hoitavasti, vakavasti pohdiskellen, mutta paikoin myös huumorilla höystäen, arjen kipuiluista, ihmissuhteista, rakkaudesta, taivaskaipuusta, ihmisen syntisyydestä ja toivoa antavasta luottamuksesta armolliseen Jumalaan.

Eve & Ossi keikkailee tiiviisti monenlaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomen. Duon tunnelmallinen tapa esiintyä, vuorovaikutteinen läsnäolo ja herkät tulkinnat ovat koskettaneet yleisöä niin pienissä olohuoneissa kuin suurissa konserttisaleissakin."