Hei,

Työskentelen Ruoveden seurakunnassa osa-aikaisena nuorisotyönohjaaja. Kuvaamme joka kuukausi kuukausi hartauden koululaisille Mänttä-Vilppulan seurakunnassa/Ruoveden srk. Toukokuun aiheena on rukous. Nuorisotyönohjaaja Matti ja pappi Matti/Vihtori kertovat rukouksesta. Kanttorina toimii Sanna. Lauluna on rukous on silta;

1.  JOSKUS SISIMPÄÄMME KASVAA ILON KUKKAMAA. KAIKKI ON NIIN HYVIN, ETTÄ IHAN NAURATTAA. SILLOIN TUNTUU, ETTÄ RUKOUSKIN SIIVET SAA. TAIVAAN ISÄN LUOKSE KIITOSLAULU KOHOAA.

KERTO RUKOUS ON SILTA LUOKSE JUMALAN. RUKOUS ON POLKU LUOKSE AUTTAJAN. RUKOUS ON LINTU, JOKA LENTÄÄ TAIVAASEEN. RUKOUS TUO RAUHAN SYDÄMEEN.

1. JOSKUS SYNKKÄ PELKO HILJAA HIIPII SYDÄMEEN. MONI KANTAA HUOLIANSA AIVAN YKSIKSEEN. PIMEYDENKIN LÄPI KULKEE RUKOUKSEN TIE. ÄLÄ YKSIN PELKÄÄ –HUOLET JUMALALLE VIE.

1. ÄLÄ TURHAAN LUULE, ETTEN OSAA RUKOILLA. RUKOUKSEEN EI TARVITAKAAN PALJON SANOJA. TAIVAAN ISÄ KUULEE PIENEN HUOKAUKSENKIN.  TARPEESI HÄN TIETÄÄ SINUAKIN PAREMMIN.