Nuorille

Nuoret

Jossain vaiheessa vaan alkaa tajuta, miten paljon elämä on omia tekoja ja valintoja. Omien rajojen ja mahdollisuuksien löytäminen on hienoa. Aina sitä ei tee täysin tyylipuhtaasti, mutta säheltäminenkin kuuluu elämään.

Nuorisotyön tavoitteena on tukea nuoren hengellistä kasvua ja auttaa löytämään oma paikka seurakunnassa. Pyrimme matalankynnyksen toimintaan, jossa nuoria ei erotella. Uskonelämän hoitaminen tuodaan luontaiseksi osaksi nuoren elämää.

Seurakunnan nuorisotyöntekijä tekee töitä nuorille. Jos kaipaat kuulijaa ja keskustelijaa, voit ottaa yhteyttä. Nuorisotyöllä on myös  Facebookissa omat sivut: Ruoveden seurakunnan nuorisotyö

Syksy 2019

Nuorteniltoja alkavat seurakuntatalolla syyskuun aikana. Ilmoitamme ajankohdan tarkemmin lähempänä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!