Nuoret

Jossain vaiheessa vaan alkaa tajuta, miten paljon elämä on omia tekoja ja valintoja. Omien rajojen ja mahdollisuuksien löytäminen on hienoa. Aina sitä ei tee täysin tyylipuhtaasti, mutta säheltäminenkin kuuluu elämään.

Nuorisotyön tavoitteena on tukea nuoren hengellistä kasvua ja auttaa löytämään oma paikka seurakunnassa. Pyrimme matalankynnyksen toimintaan, jossa nuoria ei erotella. Uskonelämän hoitaminen tuodaan luontaiseksi osaksi nuoren elämää.

Seurakunnan nuorisotyöntekijä tekee töitä nuorille. Jos kaipaat kuulijaa ja keskustelijaa, voit ottaa yhteyttä. Nuorisotyöllä on myös  Facebookissa omat sivut: Ruoveden seurakunnan nuorisotyö

Kevät 2018

Nuorteniltoja pidetään seurakuntatalolla pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko klo 17 - 19 . Nuorteniltojen ajankohdat tiedotetaan tarkemmin seurakunnan Facebook- sivuilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!