Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän sydän ja keskus. Siellä ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen. Matteuksen evankeliumissa Jeesus lupaa: ”sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." (Mt. 18:20)

Seurakunnan kokoontuminen yhteen Jeesuksen nimessä vahvistaa ja rohkaisee sen jäseniä eri elämäntilanteissa.

Olet tervetullut seurakuntamme jumalanpalveluksiin, joita pidetään Ruoveden

Sofia Magdalenan kirkossa, Kirkkotie 1, Seurakuntakeskus Aatoksessa Honkalantie 8 ja Muroleen kirkossa, Muroleentie 740.

Tarkemmat tiedot tapahtumat -sivulla.

Sanasta virtaa

Seurakuntatalo Aatoksessa vietetään kerran kuukaudessa Sanasta virtaa -tilaisuutta. Illan ohjelma alkaa klo 18.30, kahvitarjoilu klo 18. Illoissa vierailevat puhujat jakavat Sanaa ja kokemuksiaan eri aiheista. Toisinaan tilaisuus on myös musiikkipainotteinen. Iltojen tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumat -palstalta ja kirkollisista ilmoituksista.

Sisäkuva Ruoveden kirkosta