NUORET

Jossain vaiheessa vaan alkaa tajuta, miten paljon elämä on omia tekoja ja valintoja. Omien rajojen ja mahdollisuuksien löytäminen on hienoa. Aina sitä ei tee täysin tyylipuhtaasti, mutta säheltäminenkin kuuluu elämään.

Seurakunnan nuorisotyöntekijä tekee töitä nuorille. Jos kaipaat kuulijaa ja keskustelijaa, voit ottaa yhteyttä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Nuorisotyön tavoitteena on tukea nuoren hengellistä kasvua ja auttaa löytämään oma paikka seurakunnassa. Pyrimme matalankynnyksen toimintaan, jossa nuoria ei erotella. Uskonelämän hoitaminen tuodaan luontaiseksi osaksi nuoren elämää.

Nuorisotyöllä on myös  Facebookissa omat sivut:

Kevätkausi 2017

Nuorteniltoja pidetään seurakuntatalolla joka  keskiviikko klo 17-19 alkaen 18.1.

Tervetuloa!

Aamunavaukset  Kirkonkylän alakoululla vuoroviikoin torstaiaamuisin ja Pekkalan ja Visuveden kouluilla noin kerran kuussa perjantaisin.

Lisätietoja:

Jokke Turunen

Ville Vauhkonen

Kasvatuksesta vastaava pastori

Päivitetty 7.12.2015

Ruoveden seurakunta, Honkalantie 8, 34600 RUOVESI Kirkkoherranvirasto: puh.040 8049567