Pienaarin perheen kuulumisia

Hanna ja Sean Pienaar asuvat Hsinchun kaupungissa Taiwanissa. Sean opiskelee kiinan kieltä ja toimii englannin kielen opettajana. Hanna tekee perhetyötä mm. maahanmuuttajaperheiden keskuudessa.  Pienaarin pariskunnalla on 3-vuotias tytär Ingrid, toista lasta odotetaan syntyväksi keväällä 2013. Ingrid aloittaa syksyllä 2013 kiinankielisen päiväkodin.

Hanna harrastaa gospellaulua Hsinchun kaupungin kristillisen seurakunnan kuorossa. Tämä seurakunta koostuu monista kansallisuuksista. Perhe osallistuu myös Hsinchun kiinankielisen seurakunnan jumalanpalveluksiin ja Taiwanin luterilaisen kirkon toimintaan. Pienaarin perhe luo yhteyksiä Hsinchun kiinankieliseen väestöön.

Työtä Suomen Lähetysseura on tehnyt Taiwanissa jo vuodesta 1956 lähtien. Lähetysseuran yhteistyötaho on Taiwanin luterilainen kirkko. Kristillinen kirkko on Taiwanissa kasvamassa. Pienaarien työ liittyy jokapäiväiseen elämään ja kiinankielisen väestön kohtaamiseen arjen ympyröissä. He tekevät työtään ensisijaisesti Hsinchun luterilaisen seminaarin yhteydessä.

pienaar_1-2016.pdf

pienaarin_perheen_kirje_helmikuu_2013.pdf

pienaarin_perheen_kirje_marraskuu_2012.pdf

pienaar_kirje_kesakuu__2013-2.pdf