JUMALANPALVELUKSET

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän sydän ja keskus. Siellä ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen. Matteuksen evankeliumissa Jeesus lupaa: ”sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." (Mt. 18:20)

Seurakunnan kokoontuminen yhteen Jeesuksen nimessä vahvistaa ja rohkaisee sen jäseniä eri elämäntilanteissa.

Olet tervetullut seurakuntamme jumalanpalveluksiin, joita pidetään Ruoveden

Sofia Magdalenan kirkossa, Kirkkotie 1,

ja Muroleen kirkossa, Muroleentie 740.

Jumalanpalvelusten ajankohdat löytyy -sivulta.

Kirkot ovat avoinna muuten kuin jumalanpalvelusten aikana

sopimuksen mukaan.

Tiedustelut suntiolta 040-8049566

Linkki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalvelussivuille on

Seurakuntamme messuissa on mukana messuavustajia. Messuavustajan tehtäviin voi kuulua ehtoollisen jakamista, Raamatun tekstin lukemista, esirukouksen valmistelua ja lukemista, kolehdin keräämistä, musiikillisten lahjojen käyttämistä, kirkkotilan valmistamista messua varten, kirkkokahvien järjestämistä, virsikirjojen jakamista ovilla ennen messua ja moni muita tehtäviä.

Olet tervetullut messuavustajaksi niiden lahjojen kanssa, joita Jumala on sinulle antanut!

Ruoveden seurakunta, Honkalantie 8, 34600 RUOVESI Kirkkoherranvirasto: puh.040 8049567