AVOIMET TYÖPAIKAT

B-KANTTORI

RUOVEDEN SEURAKUNTA

Ruoveden seurakunnassa on avoinna ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä KANTTORIN VIRKA (vaativuusryhmä 601) 1.6. – 30.6.2017. Virka täytetään 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (kirkon säädöskokoelma 123/2015) mukainen kelpoisuus.

Seurakunnassa on kolme jumalanpalveluspaikkaa ja kanttori tekee perustyötä koko seurakunnan alueella. Ruovesi on 3700 seurakuntalaisen ja 12 työntekijän seurakunta Pirkanmaalla. Tehtäviin kuuluu seurakunnan musiikkityön toteuttaminen ja johto. Kirkkoja on kaksi, samoin kuoroja. Jumalanpalveluksia on vuosittain 90, siunauksia 100, vihkimisiä 10, kasteita 30 ja rippileirejä 2 – 3. Vapaapäiväsijaisuudet on voitu hoitaa hyvin.

Asuntoja on saatavilla helposti, lastenhoito ja koulupalvelut lukioon saakka ovat kunnossa. Omaa autoa tarvitaan viranhoidossa. Odotamme virkaan valittavalta oman alansa työn innostusta, yhteistyökykyä ja organisointitaitoja.

Virkaan valitulta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Kanttorin on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja jäljennös tutkintotodistuksista. Hakuaika päättyy 30.6.2017 klo 13. Haastatteluun kutsuttaville voidaan antaa valmisteltavaksi soitto- ja laulutehtäviä.

Hakemukset sähköpostilla tai osoitteeseen Ruoveden seurakunta, Kirkkoneuvosto, Honkalantie 8, 34600  RUOVESI.  Kuoreen merkintä ”kanttorin virka”.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Markku Simula 040 – 804 9570 ja

vt. kirkkoherra Ville Vauhkonen 040 – 804 9577.

Ruoveden seurakunta, Honkalantie 8, 34600 RUOVESI Kirkkoherranvirasto: puh.040 8049567