Tiedote Aution leirikeskus

Aution leirikeskuksessa pidettiin rippileiriä 7 – 14.6.2017. Rippileiri keskeytettiin ja siirrettiin päiväleiriksi Aatokseen ajalle 11 – 13.6.2017 Aution vesivahingon takia. Aution leirikeskuksen suihkutiloista oli valunut vettä seinän läpi majoituskäytävälle. Varsinainen kosteusvaurio on paikallinen.

Terveystarkastaja on käynyt tarkastamassa tilat 13.6.2017. Tiloja saa käyttää normaalisti lukuun ottamatta toista suihkutilaa. Mittaukset osoittivat kosteusvaurion rajoittuvan vesipisteen alueelle. Tiloissa ei ole havaittavissa näkyviä pintamuutoksia, jotka antaisivat viitteitä mahdolliseen sisäilman ongelmaan.

Ruoveden kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan 1.6.2017, että Aution leirikeskus laitetaan myyntiin. Myynnin perusteena on leirikeskuksen alhainen käyttöprosentti verrattuna siitä aiheutuneisiin käyttökuluihin. Ruoveden seurakunnan perustehtävänä ei ole leirikeskuksen ylläpito.

Aution leirikeskukseen tullaan teettämään rakenteellinen tutkimus. Tutkimusten valmistuttua asiasta tullaan antamaan tiedonanto. Suunnittelun ja urakkakilpailun jälkeen suihkutilat remontoidaan kuntoon.

Ruoveden seurakunta kuuluu Tampereen hiippakuntaan ja Ruoveden rovastikuntaan. Ruovedellä on kaksi kirkkoa toinen kirkonkylällä, (kuvassa) ja toinen , Muroleen kylässä.

Ajankohtaiset asiat löydät

.

Uusi seurakuntatalo Aatos vihittiin käyttöön 14.8.2016.

Vihkimisen toimitti piispa Matti Repo.

***********************************************************

Käy katsomassa myös:

Löydät Ruoveden seurakunnan myös facebookista:

Jos haluat liittyä kirkkoon, voit tehdä sen alla olevan linkin kautta tai käydä seurakunnan kirkkoherranvirastossa.

LINKKI:

Ruoveden seurakunta, Honkalantie 8, 34600 RUOVESI Kirkkoherranvirasto: puh.040 8049567